Acest Cheesecake vegan este absolut delicios!Se face simplu,dureaza mai mult etapele de racire,dar cand stiti ca vreti sa serviti un cheesecake il faceti cu o zi inainte
????Crusta:
•150 gr biscuiti
•75 gr unt vegan
Crema:
•850 gr branza crema de caju
•250 gr partea intarita din conserva laptelui de cocos(sau crema de cocos)
•150 gr iaurt de cocos
•6 lg sirop de agave(daca va place sa fie foarte dulce trebuie sa puneti mai mult)
•5 lg amidon de porumb
•1 lg extract de vanilie
•sucul de la 1/2 lamaie
Jeleu:
•150 gr zmeura(eu am avut congelata)
•200 gr de capsuni
•putina apa
•2 lg amidon de porumb dizolvat in 2 lg de apa
•2 lg zahar de cocos
Incalziti cultirul la 180 de grade.
Puneti foaie de copt pe o forma cu pereti detasabili.
Eu am uns forma cu putin ulei de cocos inainte ca sa stea foaia lipita pe margini????
Ca sa faceti crusta puneti biscuitii intr-un tocator de legume sau blender si mixati pana aveti textura de nisip.Apoi puneti peste ei untul topit si amestecati.Puneti peste foaia de copt si nivelati.Lasati deoparte pana faceti crema.
Intr-un bol incapator puneti branza crema de caju si mixati cu un mixer de mana pana devine cremoasa.Apoi adaugati restul ingredientelor pentru crema si mixati pentru cateva minute pana e omogenizata crema.Adaugati peste crusta si bagati la cuptor pentru 1h.
Dupa ce e gata opriti cuptorul si lasati sa se raceasca in cuptorul inchis inca 1 h.
Apoi lasati cheesecakeul la temperatura camerei pana e racit si bagati la frigider peste noapte.
????Ca sa faceti jeleul puneti fructele intr-o tigaie si puneti putina apa,cat sa nu se arda.Daca folositi doar fructe congelate vor lasa ele apa suficienta.Apoi puneti peste ele zaharul de cocos si amestecati bine.Le lasati sa fiarba cam 3-4 minute si pasati cu o furculita.Eu am lasat si cateva bucati mai mari printre ele.Apoi adaugati amidonul dizolvat in apa si mai fierbeti 2 minute.Turnati jeleul peste prajitura si asteptati sa se raceasca.