Politica de livrare

Pretul platit de client pentru produsele digitale din magazin este afisat la fiecare produs, in pagina www.loredanavlad.ro Produsele digitale se transmit doar in format electronic (la adresa de e-mail specificata in comanda) în secțiunea Contul Meu.Pentru a utiliza sesiunea contul meu,Clientul trebuie sa facă un cont personal conform informațiilor de la punctul 4 din Termeni și condiții.Clientul primește acces la materiale imediat după confirmarea plății.

Deci nu exista ca produse fizice care sa fie livrate clientului. Plata pentru ele se face exclusiv online (prin card) si livrarea produsului (prin acces pe platforma de curs prin user si parola se realizeaza prin email imediat dupa confirmarea platii).

Produsele digitale prezentate pe site și care pot fi achizitionate/accesate fie individual fie in cadrul platformei de curs dedicate sunt fisiere audio mp3, video mp4 sau fisiere Word sau PDF. Este obligatia si responsabilitatea cumparatorilor sa se asigure ca dispozitivele pe care vor primi produsele cumparate pot descarca aceste fisiere, inainte de a realiza achizitia.

Contul poate fi accesat pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Un cont de utilizator asigură accesul în program în favoarea unei singure persoane. Aveți obligația de a nu transmite datele dumneavoastră de autentificare în favoarea unei terțe persoane.

Abonare newsletter

Primește noutățile direct pe email :)

Te poți dezabona oricând.

Adresa de email