Termeni și condiții de utilizare

Vizitarea şi utilizarea site-ului https://www.loredanavlad.ro/ se pot face numai dacă sunteţi de acord cu aceste condiții de utilizare. Accesul site-ului și/sau utilizarea oricărei funcționalități a paginii https://www.loredanavlad.ro/ reprezintă acordul și asumarea dvs. de a respecta în integralitate Termenii și Condițiile.

Website-ul https://www.loredanavlad.ro/ (denumit în continuare „Platforma” sau LOREDANAVLAD.RO) este deținut și operat de VLAD LOREDANA PFA, persoană fizică autorizată de naționalitate română, având sediul social în Sighetu Marmatiei, str. Cîmpul Negru, nr. 19A, județul Maramureș, număr de ordine în Registrul Comerțului F24/225/12.04.2022, cod unic de înregistrare fiscală 4590973 număr de telefon 0755544456 și adresa de e-mail contact@loredanavlad.ro.

Prezentul document stabilește termenii și condițiile de utilizare ale Platformei (astfel cum este definită mai jos) de către persoanele care accesează această Platformă (denumit în Client sau Utilizator).

Materialele și informațiile prezentate pe această Platformă sunt concepute având în vedere situații standard. Din acest motiv, înainte de a le aplica la situația dvs. particulară orice informații puse la dispoziție de LOREDANAVLAD.RO, este necesar să cereți părerea unui specialist relevant activității dumneavoastră.

Data ultimei modificări: 21.09.2023

Prin urmare, LOREDANAVLAD.RO nu este răspunzătoare în nicio măsura, pentru niciun prejudiciu, de orice natură ar fi acesta, legat de sau rezultat din (i) folosirea articolelor, materialelor, informațiilor sau a oricăror altor date disponibile pe sau făcute disponibile prin Platforma, respectiv cuprinse în newsletter-ele noastre, pe paginile noastre de socializare sau în orice alt produs care este realizat sau pus la dispoziție de LOREDANAVLAD.RO, direct sau indirect, indiferent de mijloc, digital sau fizic.

LOREDANAVLAD.RO este o platformă care oferă cursuri audio-vizuale de Rețete vegane, produse digitale precum E-books, și acces plătit la o comunitate selectă.

LOREDANAVLAD.RO are dreptul de a determina proiectarea, conținutul, funcționalitatea, disponibilitatea și oportunitatea existenței Platforme, precum și de a alege membrii comunității.

LOREDANAVLAD.RO pune la dispoziția Utilizatorului materiale calitative, actuale și relevante domeniului care face obiectul cursului, fără a avea însă o obligație de rezultat.

LOREDANAVLAD.RO își rezervă dreptul de a șterge de pe Platformă orice materialele care nu mai prezintă interes pentru public, care necesită o actualizare sau pe care LOREDANAVLAD.RO le consideră neoportune. În cazul ștergerii unui material de pe Platformă, LOREDANAVLAD.RO nu are nicio obligație față de Utilizator sau față de oricare altă persoană sau entitate.

Drepturile Utilizatorului

Utilizatorul are dreptul de a beneficia de serviciile oferite de LOREDANAVLAD.RO, cu respectarea Termenilor și Condițiilor prezentate aici.

Utilizatorul are dreptul de a accesa informațiile publice disponibile pe Platformă în limita și condițiile stabilite de LOREDANAVLAD.RO.

Utilizatorul are dreptul de a se dezabona de la newsletter-ele LOREDANAVLAD.RO prin simpla solicitare a acestuia sau prin intermediul link-urilor de dezabonare incluse în newsletter-e.

Utilizatorul are dreptul de a-și șterge contul de pe Platformă, în limita și condițiile stabilite de LOREDANAVLAD.RO.

Utilizatorul are dreptul de a folosi Platforma conform destinației acesteia și de a participa la comunitatea LOREDANAVLAD.RO.

Utilizatorul are dreptul de a-și păstra confidențialitatea datelor de autentificare, și anume numele de utilizator și parola.

Utilizatorul are dreptul de a se deconecta de la Platformă la sfârșitul fiecărei sesiuni de utilizare a Platformei.

Utilizatorul are dreptul de a-și gestiona datele personale în conformitate cu legislația în vigoare și cu Politica de confidențialitate a Platformei.

Obligațiile Utilizatorului

Utilizatorul are obligația de a respecta Termenii și Condițiile prezentate aici în totalitate și de a nu folosi Platforma în niciun fel care ar putea prejudicia interesele LOREDANAVLAD.RO sau ale altor Utilizatori.

Utilizatorul are obligația de a furniza informații corecte, complete și actualizate în momentul înregistrării pe Platformă și în momentul achiziționării produselor sau serviciilor oferite de LOREDANAVLAD.RO.

Utilizatorul are obligația de a păstra confidențialitatea datelor de autentificare și de a nu le divulga sau permite accesul la aceste date către terțe persoane. În cazul în care Utilizatorul suspectează că datele sale de autentificare au fost compromise, acesta trebuie să informeze imediat LOREDANAVLAD.RO.

Utilizatorul are obligația de a utiliza Platforma și serviciile oferite de LOREDANAVLAD.RO în conformitate cu legislația în vigoare și cu normele de etică și bună conduită online. Astfel, Utilizatorul se obligă să nu încalce drepturile de proprietate intelectuală ale LOREDANAVLAD.RO sau ale altor terțe părți.

Utilizatorul are obligația de a respecta drepturile de autor asupra conținutului oferit de LOREDANAVLAD.RO și să nu copieze, reproducă, distribuie sau utilizeze conținutul Platformei în scopuri comerciale fără acordul expres al LOREDANAVLAD.RO.

Drepturile LOREDANAVLAD.RO

LOREDANAVLAD.RO are dreptul de a suspenda sau întrerupe furnizarea serviciilor către Utilizator, în cazul în care acesta încalcă Termenii și Condițiile prezentate aici sau legislația în vigoare.

LOREDANAVLAD.RO are dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condițiile prezentate aici, fără a fi nevoie de consimțământul sau acordul prealabil al Utilizatorului. Utilizatorul va fi informat cu privire la orice modificare a Termenilor și Condițiilor, iar utilizarea continuă a Platformei după aceste modificări reprezintă acceptul tacit al acestora.

LOREDANAVLAD.RO are dreptul de a restricționa sau suspenda accesul la Platformă pentru mentenanță sau pentru efectuarea de modificări sau îmbunătățiri ale acesteia. Astfel de restricționări sau suspendări vor fi efectuate cu informarea prealabilă a Utilizatorilor, pe cât posibil.

Limitele de responsabilitate

Utilizatorul utilizează Platforma LOREDANAVLAD.RO pe propriul risc. Serviciile și informațiile oferite prin intermediul Platformei sunt furnizate "așa cum sunt", fără nicio garanție expresă sau implicită.

LOREDANAVLAD.RO nu garantează că Platforma va fi disponibilă neîntrerupt sau fără erori sau că informațiile obținute prin intermediul Platformei vor fi exacte, complete, actualizate sau că vor corespunde nevoilor sau așteptărilor Utilizatorului.

LOREDANAVLAD.RO nu își asumă responsabilitatea pentru niciun prejudiciu, inclusiv, dar fără a se limita la, prejudiciile directe, indirecte, accidentale, speciale, punitive sau de altă natură, legate de sau rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării Platformei sau a informațiilor furnizate prin intermediul acesteia.

LOREDANAVLAD.RO nu își asumă responsabilitatea pentru niciun prejudiciu cauzat de acțiunile sau omisiunile Utilizatorilor sau ale altor terțe părți.

Dispoziții finale

Acești Termeni și Condiții reprezintă întregul acord dintre Utilizator și LOREDANAVLAD.RO cu privire la utilizarea Platformei și înlocuiesc toate înțelegerile anterioare sau concomitente cu privire la această chestiune.

Drepturile și obligațiile părților prevăzute în acești Termeni și Condiții pot fi transferate sau delegate doar cu acordul prealabil în scris al celeilalte părți.

Dacă oricare dintre prevederile acestor Termeni și Condiții este considerată nevalidă sau inaplicabilă în orice măsură de către o instanță de judecată sau o autoritate competentă, celelalte prevederi ale acestor Termeni și Condiții vor rămâne în vigoare și efect.

Orice litigiu sau neînțelegere dintre Utilizator și LOREDANAVLAD.RO cu privire la acești Termeni și Condiții va fi rezolvat pe cale amiabilă. În caz contrar, litigiul va fi soluționat de către instanțele judecătorești competente.

Vă rugăm să citiți cu atenție și să înțelegeți acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza Platforma LOREDANAVLAD.RO. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați Platforma.

Abonare newsletter

Primește noutățile direct pe email :)

Te poți dezabona oricând.

Adresa de email