Aceste batoane Bounty vegane se fac ușor și au puține ingrediente.Sper să vă placă!
Compoziția:
180 gr cocos gras răzuit- al meu avea min 55% grăsime)
200 gr cremă de cocos
70 ml sirop de arțar sau agave
2 lgț extract de vanilie
Glazură:
200 gr ciocolată vegană
1 lg ulei de cocos
Eu am topit crema de cocos pe baie de abur,pentru că era foarte tare.Apoi am pus toate ingredientele în robotul de bucătărie.
Am format apoi batoanele cu mâinile ușor umede.Le-am pus la congelator pentru aproximativ 40 de minute.
Am topit ciocolata vegană cu uleiul de cocos la baie de abur,apoi am dat batoanele prin ciocolata topită.
Apoi le-am băgat la frigider pentru 10 min.
Cea mai bună textură o au dacă le lăsați la temperatura camerei într-o caserolă închisă ermetic.
Dacă vreți să le păstrați mai mult de câteva zile,le puteți ține la congelator și le scoateți cu câteva ore înainte de servire.