Acest tiramisu vegan,fără zahăr rafinat, se face extrem de ușor!Deși nu eram mare fană tiramisu înainte să devin vegană,varianta asta îmi place foarte tare.Zmeura merge foarte bine în această combinație și sunt sigură că o să fie și pe placul vostru.
Pentru crema:
"Blat":
Gem de zmeura:
Le-am pus toate la foc mic ,acoperite cu un capac.Le-am gătit cam 5 min.apoi am folosit furculița să tocesc zmeura.Am amestecat,am oprit focul și am lăsat gemul deoparte,să se răcească.
Ca să faceți crema puneți totul în blender până aveți o cremă fină.Eu am băgat crema la congelator până am făcut 2 cafele și mi-am pregătit pișcoturile.
Apoi am înmuiat pișcoturile în cafea și le-am așezat într-o formă.Peste ele am pus un strat de cremă,apoi un strat de gem.Am acolerit cu încă un strat de pișcoturi,apoi încă unul de cremă.
Se bagă apoi la frigider peste noapte.
Presărați cacao peste el înainte de servire,apoi vă bucurați de gustul delicios!