A venit momentul sa facem și noi overnight oats cu biju. Deși poate să fie făcut de seara pentru mic dejun, eu l-aș baga în categoria desert:).
Baza:
•50 gr de ovăz
•1 lg pudră de cacao
•1 lg semințe de chia
•120 ml lapte de caju cu vanilie
•1 lg unt de alune
•1 lg sirop de agave
Crema:
•50 gr iaurt vegetal
•1 lg Unt de alune
•1 lg pudra de Cacao
•1 lg sirop de agave
Topping:
•30 gr ciocolată vegană topită+Biju cu zmeură
Ca să faceți stratul de bază,amestecați toate Ingredientele.Dupa ce omogenizați totul bine,băgați totul la frigider până faceți crema.
Ca să faceți crema,amestecați cajurtul cu untul de alune, pudra de cacao și siropul de agave.După ce aveți o cremă fină,o turnați peste stratul de baza.Băgați la rece pânâ pregătiți topingul.
Topiți ciocolata vegană și o turnați peste stratul de cremă.Apoi o puneți la frigider pentru minim 2 h,sau peste noapte.
Puneți deasupra biju și zmeura… și e gata.