Ce desert este mai potrivit pentru acest weekend decât un cheesecake vegan cu o cremă de ciocolată și cireșe? Se face foarte ușor și are puține ingrediente.
Crema:
Hidratați 10 min curmalele în apă caldă.
Apoi puneți toate ingredientele pentru blat în blender și mixați până aveți un aluat lipicios.Apoi îl întindeți într-o formă cu pereți detașabili,tapetată cu hârtie de copt.
Băgați la frigider până faceți crema.
Ca să faceți crema,puneți toate ingredientele in blender sau mixați cu un mixer până se omigenizează.Băgați la frigider peste noapte.
Ca să fac cireșele am scos sămburele și le-am pus la foc mediu.Am pus puțină apă și sirop de agave și am acolerit cu un capan.Le-am gătit până s-au inmuiat,apoi am lăsat să se răcească.Dacă vreți să fie mai gelatinoase puteți să adăugați și amidon/agar agar sau semințe de chia.
Înainte să serviți,puneți citeșele deasupra și asta e tot.
Să aveți un weekend minunat!