Astăzi este despre varianta asta de brownie-cheesecake,care este absolut delicioasă.Se face foarte ușor,are ingrediente care îmi plac și cred că v-ați obișnuit deja cu ele.
Stratul de ,,brownie”:
Stratul de cremă:
Tapetați o formă cu hârtie de copt.Între timp încălziti cuptorul la 180 de grade.
Ca să faceți stratul de brownie puneți toate ingredientele în blender.Apoi turnați în forma de copt.
Apoi ca să faceți crema puneți ingredientele pentru cremă(mai puțin roșcove) în blender.După de aveți o cremă fină,turnați peste stratul de brownie.Păstrați cam un sfert din cremă.
În sfertul de cremă păstrat adăugați pudra de roșcove. Peste crema întinsă deja puneți căte o lingură din crema cu roșcove.Apoi creați un model cu scobitoarea.
Băgați la cuptor pentru 30 de min.Apoi lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Apoi o băgați la frigider pentru minim 1h.