Brownie-cheesecake

Astăzi este despre varianta asta de brownie-cheesecake,care este absolut delicioasă.Se face foarte ușor,are ingrediente care îmi plac și cred că v-ați obișnuit deja cu ele.

Publicat la: 12.10.2022
Brownie-cheesecake
Ingrediente:

Stratul de ,,brownie”:

  • 200 gr curmale fără sâmbure hidratate
    2 lg tahini
    30 gr făină de migdale
    30 gr făină de ovăz
    2 lg pudră de roșcove
    1 lgț praf de copt

Stratul de cremă:

  • 200 gr caju hidratat
    100 ml cremă de cocos
    30 ml ulei de cocos
    6 lg sirop de arțar
    zeama de la 1/2 lămâie mică
    1 lgț extract de vanilie
  • 2 lg pudră de roșcove
Mod de preparare:

Tapetați o formă cu hârtie de copt.Între timp încălziti cuptorul la 180 de grade.

Ca să faceți stratul de brownie puneți toate ingredientele în blender.Apoi turnați în forma de copt.

Apoi ca să faceți crema puneți ingredientele pentru cremă(mai puțin roșcove) în blender.După de aveți o cremă fină,turnați peste stratul de brownie.Păstrați cam un sfert din cremă.

În sfertul de cremă păstrat adăugați pudra de roșcove. Peste crema întinsă deja puneți căte o lingură din crema cu roșcove.Apoi creați un model cu scobitoarea.

Băgați la cuptor pentru 30 de min.Apoi lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Apoi o băgați la frigider pentru minim 1h.

Distribuie:

Abonare newsletter

Primește noutățile direct pe email :)

Te poți dezabona oricând.

Adresa de email