Aceasta supa este super delicioasa și cremoasă.
Ingrediente supă:
2 linguri ulei de măsline
1 ceapa mică tocată fin
2 căței de usturoi tăiați mărunt
1/2 rădăcină mică de pătrunjel
400 gr cartofi cubulețe
170 gr sparanghel alb(cantarit dupa curățare)
1,5 cană supă de legume
????2 căni vacaju simplu
sare,piper după gust
1 lime
Pentru caju:
200 gr caju
2 linguri ulei de măsline
1 linguriță busuioc uscat
1 linguriță oregano uscat
sare după gust
Ingrediente supă:
????2 linguri ulei de măsline
????1 ceapa mică tocată fin
????2 căței de usturoi tăiați mărunt
????1/2 rădăcină mică de pătrunjel
????400 gr cartofi cubulețe
????170 gr sparanghel alb(cantarit dupa curățare)
????1,5 cană supă de legume
????2 căni vacaju simplu
????sare,piper după gust
????1 lime
Pentru caju:
????200 gr caju
????2 linguri ulei de măsline
????1 linguriță busuioc uscat
????1 linguriță oregano uscat
????sare după gust
Sparanghelul trebuie să îl curățați de coajă și să tăiați partea albă întărită de la bază.
Într-o oală încălziți uleiul de măsline si apoi căliți ceapa până devine translucidă.Apoi adaugați usturoiul și mai căliți un minut.Dacă vedeți că se arde adăugați puțină apă.
Puneți apoi bucățile tăiate de sparanghel,patrunjelul și amestecați.
Apoi urmează cartofii.După ce amestecați bine trebuie să adăugați supa de legume și laptele de caju.Presărați sare,piper și acoperiți cu un capac.
Fierbeți cam 25 de minute.Trebuie să fie moi cartofii și sparanghelul.Când e gata folosiți un blender de mână ca să obțineți o supă cremoasă.
Înainte să serviți adaăugați putină zeamă de lime,pătrunjel ptoaspăt și crutoane.
Ca să faceți crutoanele de caju incălziți cuptorul la 180 de grade.
Tapetați o tavă cu hârtie de copt si adaugați boabele de caju,uleiul și condimentele.Amestecați bine si le bagați la cuptor pentru 15 minute.În timpul ăsta trebuie să le amestecați de 2 ori,ca să nu se ardă.