Banana Bread cu afine

Cui ii place banana bread?Mie cu siguranta. E potrivita atat pentru mic dejun cat si pentru gustare sau desert.Merge de minune langa cafea.De data asta am facut cu afine,dar puteti adauga orice va place

Publicat la: 01.11.2022
Banana Bread cu afine
Ingrediente:


•270 gr ovaz(eu am folosit GF)
•150 gr migdale
•1 lgt praf de copt
•un varf se sare
•1 lgt scortisoara Ceylon

•250 lapte de migdale
•1lg zeama de lamaie
•2 banane coapte bine
•1 lg ulei de cocos
•3 lg sirop de agave
•1 lgt extract de vanilie
•150 gr afine(optional)
•fulgi de migdale (optional)

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180 de grade.
Intr-un blender faceti faina din ovaz si migdale,apoi puneti restul ingredientelor uscate si amestecati.
Cu o furculita pasati bananele.Amesecati laptele cu zeama de lamaie .Puneti in blender peste ingredientele uscate bananele,apoi restul lichidelor.Blenduiti pana iese un aluat fin.Adaugati afinele si le amestecati cu o spatula.

Puneti foaie de copt intr-o tava si puneti aluatul in ea.Eu am presarat desupra niste fulgi de migdale si cateva afine.Bagati la cuptor pentru 40 de minute.E gata cand e frumos rumenita si daca bagati o scobitoare iese curata.

banana Bread
de post
fără gluten
Distribuie:

Abonare newsletter

Primește noutățile direct pe email :)

Te poți dezabona oricând.

Adresa de email