Acest Crumble se face super ușor și repede.E varianta perfecta în care sa folosești fructele care se vor strica curând.
1 cană fulgi de ovaz
1 cană migdale
2 lg semințe de in măcinate
5 lg fulgi de ovăz+2 lg fulgi de migdale
130 gr unt de migdale(sau orice unt de oleaginoase)
100 gr ulei de cocos
1 lgț extract de vanilie
1 lg suc de lamaie
foarte puțină sare
6-7 piersici mari
1 lg amidon de porumb
1 lg zeamă de lamaie
2 lg zahăr de cocos
Încălziți cuptorul la 180 de grade.
Într-un bol amestecați piersicile tăiate bucățele cu zahărul de cocos și zeama de lamaie și le lasați deoparte.
Ca să faceți crusta puneți ovăzul și migdalele în blender și mixati până obțineți o făină.Apoi puneți totul într-un bol și amestecați cu restul ingredientelor până aveți un aluat omogen.
Ungeți un vas de copt cu ulei de cocos și puneți jumatate din aluat la baza formei,apoi stratul de fructe,apoi puneți bucăți din aluat deasupra.
Totul la cuptor pentru 35-40 minute până când vedeți că e copt deasupra.
Merge perfect cu înghețată vegană de vanilie și fructe de pădure