Această prăjitură se face foarte ușor și este delicioasă.
200 gr făină (eu am folosit fără gluten)
70 gr roșcove sau pudră de cacao
1/2 lgț praf de copt
1 lgț bicarbonat
80 gr zahăr de cocos
2 banane mari sau 3 medii (cât mai coapte)
70 ml ulei de măsline
100 ml lapte vegetal
1 lgț extract de vanilie
Nuci pecan mărunțite
Vasul meu de copt are dimensiunile 22x14 cm.
Încălziți cuptoul la 170 grade si tapetați vasul cu foaie de copt.
Am pasat bananele cu furculița,apoi am adăugat restul ingredientelor umede.
Într-un bol de marime potrivita amestecați făina, cacaoa, praful de copt, bicarbonatul și zaharul de cocos și amestecați până se omogenizează bine.
Adăugați compoziția de banane pregătită anterior peste cea de făină și amestecați bine.
Turnați compoziția în forma de copt și băgați la cuptor pentru 30 de minute.
Las-o să se răcească înainte să o feliezi!