Brownie vegan+GF

Această prăjitură se face foarte ușor și este delicioasă.

Publicat la: 05.07.2023
Brownie vegan+GF
Ingrediente:

 200 gr făină (eu am folosit fără gluten)
70 gr roșcove sau pudră de cacao
1/2 lgț praf de copt
1 lgț bicarbonat
80 gr zahăr de cocos
2 banane mari sau 3 medii (cât mai coapte)
70 ml ulei de măsline
100 ml lapte vegetal
1 lgț extract de vanilie

Nuci pecan mărunțite

Mod de preparare:

Vasul meu de copt are dimensiunile 22x14 cm.

Încălziți cuptoul la 170 grade si tapetați vasul cu foaie de copt.

Am pasat bananele cu furculița,apoi am adăugat restul ingredientelor umede.
Într-un bol de marime potrivita amestecați făina, cacaoa, praful de copt, bicarbonatul și zaharul de cocos și amestecați până se omogenizează bine.

Adăugați compoziția de banane pregătită anterior peste cea de făină și amestecați bine.

Turnați compoziția în forma de copt și băgați la cuptor pentru 30 de minute.

Las-o să se răcească înainte să o feliezi!

Brownie vegan
fără gluten
Distribuie:

Abonare newsletter

Primește noutățile direct pe email :)

Te poți dezabona oricând.

Adresa de email