Inghetata vegana

O înghețată perfectă pentru weekend.Este cremoasă,dar și crunchy,iar combinația dintre vanilie și ciocolată este mereu pe gustul tuturor.

Publicat la: 12.10.2022
Inghetata vegana
Ingrediente:

Ingrediente înghețată:

  • 200 gr caju (hidratat peste noapte)
    70 ml sirop de agave
    60 ml Vacaju Vanilie @vacaju_ro
    80 ml ulei de cocos topit

Cookies bites (Biluțele):

  • 120 gr unt de caju(sau migdale,arahide,alune)
    2 lg sirop de agave
    1 lgț extract de vanilie
    60 gr ovăz dat în blender (până are consistență de făină)
    Dropsuri de Ciocolată vegană
Mod de preparare:

Ca să faceți biluțele amestecați toate ingredientele.Apoi formați biluțe și le băgați la frigider,până pregătiți înghețata.

Ca să faceți înghețata,hidratați caju cel puțin 1h în apă fierbinte,sau ideal peste noapte.

Apoi aruncați apa de pe ele și le limpeziți. Puneți apoi toate ingredientele în blender și mixați până aveți o compoziție fină.Turnați într-un vas termorezistent și băgați la congelator,cam 15 min,până se întărește puțin.

Apoi puneți în crema de inghețată bucăți din bilute și bucăți de ciocolată.Amestecați și mai puneți câteva deasupra.Băgați la congelator până se întărește.Eu am lăsat leste noapte.Iese foarte cremoasă ,dar și crunchy de la bucățile adăugate.

Distribuie:

Abonare newsletter

Primește noutățile direct pe email :)

Te poți dezabona oricând.

Adresa de email