O înghețată perfectă pentru weekend.Este cremoasă,dar și crunchy,iar combinația dintre vanilie și ciocolată este mereu pe gustul tuturor.
Ingrediente înghețată:
Cookies bites (Biluțele):
Ca să faceți biluțele amestecați toate ingredientele.Apoi formați biluțe și le băgați la frigider,până pregătiți înghețata.
Ca să faceți înghețata,hidratați caju cel puțin 1h în apă fierbinte,sau ideal peste noapte.
Apoi aruncați apa de pe ele și le limpeziți. Puneți apoi toate ingredientele în blender și mixați până aveți o compoziție fină.Turnați într-un vas termorezistent și băgați la congelator,cam 15 min,până se întărește puțin.
Apoi puneți în crema de inghețată bucăți din bilute și bucăți de ciocolată.Amestecați și mai puneți câteva deasupra.Băgați la congelator până se întărește.Eu am lăsat leste noapte.Iese foarte cremoasă ,dar și crunchy de la bucățile adăugate.