Bulgur Buddha Bowl

Dacă sunteți aici de mai multă vreme,știți deja că îmi plac mult aceste tipuri de Buddha bowls,sau cum vreți voi să le numiți.Sunt versatile,poți să adaugi ce ai prin casă și sunt pline de nutrienți.

Publicat la: 27.01.2023
Bulgur Buddha Bowl
Ingrediente:

Bulgur fiert

Cartofi dulci+năut gătite la cuptor

Broccolini gătit la abur

Feta vegană

Rodie

Semințe de cânepă

Dressing:

1 lg unt de arahide(aș fi preferat tahini,dar nu mai aveam)

2 lg sos de soia sau amino

1 cm rădăcină de ghimbir răzuită

1 cățel de usturoi pistat

1 lg zeamă de lămâie

1 lgț sirop de agave

Apă (câtă aveți nevoie să ajungeți la consistența dorită)

Mod de preparare:

După ce am curățat cartofii dulci și i-am tăiat cubulețe,i-am amestecat cu năutul fiert.Am pus peste ei puțin ulei de măsline,boia,chili și sare.

Le-am băgat la cuptor la 200 de grade pentru 20-25 de min.

În timpul ăsta am fiert bulgurul și am gătit broccolini la abur.

Ca să faceți dressingul,doar amestecați toate ingredientele.

Apoi puneți într-o farfurie bulgurul gătit,broccolini,năutul și cartoful.

Adăugațo deasupra feta vegană,rodie și dressingul.La sfârșit presărați semințe de cânepă.

Sper să vă placă!

Mi-ar plăcea să îmi spuneți și combinația voastră preferată!

Buddha Bowl
naut
Distribuie:

Abonare newsletter

Primește noutățile direct pe email :)

Te poți dezabona oricând.

Adresa de email