Dacă sunteți aici de mai multă vreme,știți deja că îmi plac mult aceste tipuri de Buddha bowls,sau cum vreți voi să le numiți.Sunt versatile,poți să adaugi ce ai prin casă și sunt pline de nutrienți.
Bulgur fiert
Cartofi dulci+năut gătite la cuptor
Broccolini gătit la abur
Feta vegană
Rodie
Semințe de cânepă
Dressing:
1 lg unt de arahide(aș fi preferat tahini,dar nu mai aveam)
2 lg sos de soia sau amino
1 cm rădăcină de ghimbir răzuită
1 cățel de usturoi pistat
1 lg zeamă de lămâie
1 lgț sirop de agave
Apă (câtă aveți nevoie să ajungeți la consistența dorită)
După ce am curățat cartofii dulci și i-am tăiat cubulețe,i-am amestecat cu năutul fiert.Am pus peste ei puțin ulei de măsline,boia,chili și sare.
Le-am băgat la cuptor la 200 de grade pentru 20-25 de min.
În timpul ăsta am fiert bulgurul și am gătit broccolini la abur.
Ca să faceți dressingul,doar amestecați toate ingredientele.
Apoi puneți într-o farfurie bulgurul gătit,broccolini,năutul și cartoful.
Adăugațo deasupra feta vegană,rodie și dressingul.La sfârșit presărați semințe de cânepă.
Sper să vă placă!
Mi-ar plăcea să îmi spuneți și combinația voastră preferată!