Ce ziceti de un bol cu...de toate?Ii puteti spune Buddha Bowl,salata,bol cu ce aveti prin casa.Cum vreti voi.Eu va spun cum l-am facut de data asta,dar puteti adauga orice va place sau aveti in frigider.
•mix salata verde
•hrisca
•naut
•cartof dulce
•broccoli
•avocado
•ulei de masline
•sare,piper
Pentru dresing:
•100 gr tahini
•2 linguri suc de lamaie
•2 linguri sirop de artar
•80 ml apa
•2 catei de usturoi
•sare,piper
Incalzim cuptorul la 180 de grade.
Am fiert hrisca conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intre timp am pus intr-un vas de copt 2 cartofi dulci taiati cubulete si o cana de naut fiert.Am pus 2 linguri de ulei de masline si sare peste ele si am amestecat bine.puteti sa adaugati si alte condimente care va plac peste ele.
Le lasam la cuptor aproximativ 30 de minute,pana cand sunt gatiti cartofii si nautul e rumenit.
Broccoli l-am gatit la abur,mie imi place sa ramana putin crocant.
Punem toate ingredientele pentru sos intr-un borcan si amestecam bine.
Acum asezam intr-un bol salata verde peste care adaugam toate celelelte legume/cereale.Punem sosul peste ele si le amestecam.
Eu am mai pus peste ele si niste seminte de susan si canepa.