Vă las astăzi o variantă de batoane twix vegane.Aceste batoane se fac tare ușor și cred că o să vă placă.Varianta asta de batoane a intrat repede în preferințele noastre.???????? Puteți să le lăsați chiar și fără ciocolată pemtru cei mici!
Blatul de biscuite:
100 gr fulgi de ovăz
100 gr migdale
50 ml ulei de cocos(topit)
2 lg eirop de arțar
Puțină sare
Caramel:
14 curmale medjool fără sâmbure(270 gr)
90 gr unt de migdale albe(sau unt de arahide,tahini,etc)
50 ml ulei de cocos(topit)
4 lg lapte de migdale
Ciocolata:
200 gr Ciocolată vegană
1 lg ulei de cocos
Curmalele se hidratează minim 10
minute în apă caldă.
Încălziți cuptorul la 180 de grade.
Băgați în blender toate ingredientele pentru blatul de biscuite.Puneți apoi compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Băgați la cuptor pentru 15 min,apoi așteptați să se răcească complet.
Puneți toate ingredientele pentru caramel în blender și mixați până aveți o cremă fină.Dacă o să gustați caramelul o să fie greu să vă opriți din mâncat!????
Apoi turnați crema de caramel peste blat.Băgați la congelator pentru 2h.
Dupa cele 2 h topiți la bain marie ciocolata vegană și 1 lingură de ulei de cocos.Apoi dați batoanele prin amestecul de ciocolată și le băgați la frigider pentru 5 min,până se întărește ciocolata.