Atunci când îți e poftă de un ecler,dar îl faci la tavă! Combinația dintre crema de vanilie și glazura de ciocolată este preferata mea.Voi ce combinații preferați?
Ingrediente blat:
Ingrediente cremă:
Stratul de ciocolată:
Amestecați semințele de in cu apa și le lăsați deoparte 10 min.Încălziți cuptorul la 190 de grade.
Ca să faceți blatul puneți într-un vas laptele de caju,apa și untul vegan.Aduceți compoziția în punctul de fierbere,apoi adăugați ingredientele uscate cu ajutorul unei strecurători.Amestecați cu o spatulă,apoi adăugați amestecul de semințe de in și mai gătiți 2 min,amestecând mereu.
Apoi opriți focul și lăsați amestecul să se răcească.Desenați pe foaia de copt,dupa forma în care o să faceți prăjitura , 2 chenare aproximativ egale.Întindeți pe partea nescrisă 2 foi de aluat și le băgați la cuptor pentru 25-30 de minute. Apoi lăsați foile să se răcească.
În timpul ăsta faceți budinca.Amestecați 6 linguri din lapte cu praful de budincă și siropul de arțar,iar restul laptelui îl aduceți la punctul de fierbere.Când începe să fiarbă adăugați și amestecul de budincă.amestecați continuu timp de 3 min,sau cât vă indică instrucțiunile de la budinca voastră. Lăsați budinca să se răcească.
Puneți ciocolata,alături de crema de cocos să se topească la abur.Apoi lăsați să se răcească puțin.
În forma pregătită puneți o foaie de blat,apoi budinca,apoi încă un blat și acoperiți cu stratul de ciocolată.Băgați la frigider peste noapte.