Tiramisu cu piersici

În această perioadă avem piersici din abundență,așa că e momentul ideal să profităm de ele.Îmi place foarte mult să le folosesc în aceasta rețeta ,care este delicioasa și răcoroasă.

Publicat la: 17.08.2023
Tiramisu cu piersici
Ingrediente:

** Toate ingredientele folosite în această rețetă le găsiți pe Viata Verde Viu.Dacă vă ajută,am lăsat link către produse direct în lista de ingrediente.

Apăsați pe ingredient și vă duce direct la produs.

INGREDIENTE:

Pișcoturi vegane (eu le folosesc acestea)

Crema:

200 gr caju pus la hidratat(aici) (300 după hidratare)

50 ml ulei de cocos dezodorizat

100 ml sirop de agave

300 ml cremă de cocos

1 lgț extract de vanilie

Sirop:

1 piersică mare

50 ml sirop de agave

300 ml apă

Stratul de piersici:

500 gr piersici

50 ml sirop de agave

80 ml apă

15 ml zeamă de lămâie

1 lgț agar agar

Mod de preparare:

Ca să faceți crema,puneți toate ingredientele în blender și mixați până aveți o cremă fină.

Ca să faceți siropul,tăiați bucăți piersicile,apoi puneți la fiert în apa în care adăugați și siropul.

Lăsați să fiarbă câteva minute,apoi opriți.Strecurați lichidul de piersică.O să folosim lichidul ca să însiropăm pișcoturile.

Ca să faceți stratul de piersici,spălați bine piersicile,apoi le tăiați în bucățele și le puneți într-o oală mică.Adăugați apoi toate ingredientele,mai puțin agar-agar.

Gătiți câteva minute,până piersicile sunt ușor gătite.Adăugați apoi și pudra de agar-agar,amestecați bine și mai gătiți două minute.

Lăsați să se răcească puțin.

Ca să montezi desertul,bagă pișcotul în sirop,apoi faci primul strat din pișcoturi însiropate.Pui apoi crema,urmând apoi stratul de piersică.Continuă așa până umpli vasul în care faci desertul.

PISCOTURI

Eu am folosit pahare și din cantitățile astea au ieșit 4 bucăți.

**Aceasta postare include linkuri de afiliat

tiramisu vegan
tiramisu cu piersici
Distribuie:

Abonare newsletter

Primește noutățile direct pe email :)

Te poți dezabona oricând.

Adresa de email