Înghețată de ciocolata

O înghețată care se face foarte ușor și e și o varianta sănătoasă.

Publicat la: 03.12.2022
Înghețată de ciocolata
Ingrediente:

50 gr alune de pădure
2 banane congelate
1lg cacao
1 lg sirop de arțar
1 lgț vanilie bourbon pudră(sau extract de vanilie)

+extra alune pentru servit
cornet

Mod de preparare:

Vă recomand să folosiți direct cantități duble,la noi s-a terminat cam repede.
Aveți nevoie de un blender cu o putere mare,alfel e greu să obțineți cremă din banane congelate și alune

Toate ingredientele în blender și aveți 2 opțiuni:

1.Blenduiți puțin,în așa fel incât să obtineți o compoziție fină,dar cu mici bucățele de alune,ca să fie și puțină textură crocantă(eu așa am făcut).
2.Insistați cu mixatul pana când e totul fin și extra cremos.

Băgați la congelator și scoateți cu minim 30 de min înainte de a servi.

înghețată vegana
ciocolata
de post
Distribuie:

Abonare newsletter

Primește noutățile direct pe email :)

Te poți dezabona oricând.

Adresa de email