Aceasta Tarta este delicioasa!Seamănă cu batoanele twix,dar este sub formă de tartă,iar crema de ciocolată este foarte cremoasă.
Blat:
70 gr fãinã de migdale
70 gr fulgi de ovãz
Putina sare
60 ml ulei de cocos topit
2 lg sirop de arțar
Stratul de caramel:
12 curmale medjool fără sâmbure hidratate(270 gr)
70 gr tahini
50 ml ulei de cocos topit
4 lg lapte vegetal
Stratul de ciocolata:
200 gr ciocolata veganã fără zahăr
3/4 lapte de cocos la conserva (230 ml)
Tapetați o forma cu hârtie de copt.Forma mea are 18 cm.
Ca sa faceți blatul puneți fulgii de ovăz în blender și obțineți o făină.Amestecați cu restul ingredientelor pentru blat,apoi transferați totul în forma și nivelați.Puneti blatul în congelator pana faceți stratul de caramel.
Apoi puneți toate Ingredientele pentru stratul de caramel în blender și mixați până aveți un caramel cremos.Puneți caramelul peste blat și mai băgați la congelator până când faceți crema de ciocolată.
Puneți ciocolata cu laptele de cocos la topit pe Bain marie.Amestecati pana aveți o cremă fină.Lăsați să se răcească puțin,apoi o puneți peste stratul de caramel.Presărați niște alune mărunțite,apoi băgați la frigider pentru 4 h.