Budinca de tapioca

Aceasta budinca este foarte potrivită pentru un desert sau un mic dejun .In funcție de ce mai adăugați poate sa îndeplinească ambele roluri foarte bine.

Publicat la: 01.11.2022
Budinca de tapioca
Ingrediente:

•3 cani lapte vegetal(eu am folosit de migdale)
•4 linguri sirop de agave
•1 lingura extract de vanilie
•1 varf de sare
•1/2 cana perle de tapioca

Optional:fructe proaspete,granola,fulgi de cocos,etc.

Mod de preparare:

Amestecam intr-o oala laptele,siropul,sarea si vanilia si le gatim la foc mediu.Chiar inainte sa fiarba adaugam si tapioca(limpezita bine cu apa).Fierbem timp de 15-20 de minute.E gata cand toate bilutele sunt transparente.

Lasam sa se raceasca si bagam la frigider pentru minim o ora.Deci daca vreti sa o mancati dimineata va recomand sa o faceti seara dinainte.Bineinteles ca o puteti servi si calda,dar aici e vorba de gusturile fiecaruia.Eu o prefer rece pentru ca atunci are textura de budinca.

Daca o pregatiti seara tot ce trebuie sa faceti dimineata e sa o puneti in bol,sa adaugati fructe sau cereale si sa va bucurati de o masa gustoasa.

Peste budinca rece eu am pus:
capsuni si granola
iaurt vegetal cu fructe,mure,capsuni si cipsuri de cocos

budinca de tapioca
de post
Distribuie:

Abonare newsletter

Primește noutățile direct pe email :)

Te poți dezabona oricând.

Adresa de email