Granola homemade

Îmi place mult granula făcută în casa.din punctul meu de vedere granola perfectă trebuie să fie crocantă.Ceilalți membrii ai familiei preferă cealaltă variantă,care nu e cu bucățele așa crocante(găsiți în postările mai vechi varianta mai puțin crocantă). Astăzi vă las varianta asta,care dacă sunteți ca și mine,o să o adorați. Ce ziceți?Sunteț în echipa granola extra crocantă sau nu prea?

Publicat la: 23.01.2024
Granola homemade
Mod de preparare:

INGREDIENTE:

100 gr fulgi de ovăz

50 gr migdale

50 gr nuci

30 gr semințe de in

20 gr făină de migdale (sau de ovăz,cocos)

20 gr fulgi de cocos

40 gr quinoa limpezită bine

2 gr scorțișoară pudră

50 gr sirop de arțar/agave

3 gr extract de vanilie

30 gr ulei de cocos

un vârf de sare

Opțional:cipsuri de cocos, cocoa nibs, fructe uscate, ciocolată,etc.

Pune toate ingredientele uscate într-un bol și le amesteci puțin.Apoi adaugi ingredientele lichide și omogenizați.

Încălzește cuptorul la 170 de grade și acoperă tava cu hârtie de copt.

Pune amestecul peste hârtie și bagă la cuptor pentru 15 de minute.După 10 minute am întors tava.Nu amesteca granola daca vrei să fie crocantă.

Granola trebuie să se răcească complet înainte să mai adaugi alte ingrediente.O rupi bucăți dupa gustul tău,adăugi orice îți place,apoi o păstrezj într-un borcan care are capac.

Sper să îți placă!

Distribuie:

Abonare newsletter

Primește noutățile direct pe email :)

Te poți dezabona oricând.

Adresa de email