Wrap cu tofleta

Wrapurile sunt unele din variantele mele preferate atunci când vreau un prânz rapid.Îmi place că sunt versatile și pot să folosesc cam orice am la îndemână. Astăzi vă arăt o varintă care o fac des, care este cu legume și tofletă (scrambled tofu)

Publicat la: 30.12.2022
Wrap cu tofleta
Ingrediente:

•lipie
•cremă de brânză din caju
•salată verde
•tofletă (ingredientele mai jos)
•castraveți
•roșii
•roșii uscate
•ardei roșu
•vlăstari

Ingrediente tofleta:

•1 lg ulei de măsline
•2-3 ciuperci
•ardei roșu
•200 gr tofu cu sare
•1/2 lgț turmeric pudră
•1/3 lgț usturoi pudră
•1/2lgț boia
•1/3 lgț fulgi chili
•1/2 lgț kala namak(sare neagră)
•Puțin piper
•1 lg fulgi de drojdie inactivă
•70 ml lapte de orez 

Mod de preparare:

Cum faceți tofleta?Desfaceți tofu și îl țineți puțin între prosoape de bucătărie.Apoi îl rupeți în bucățele.

Puneți puțin ulei în tigaie și gătiți câteva minute ciupercile și ardeiul.Puteți să folosiți și alte legume,în funcție de preferințele voastre.

Adăugați apoi adăugați bucățile rupte de tofu.Gătiți 1 minut amestecând,apoi turnați amestecul făcut din restul îngredientelor peste el.Gătiți aprx 5 min,până se absoarbe lichidul.

Apoi ungeți lipia cu crema de brânză,puneți salata,tofleta și restul legumelor.
O rulați și o gătiți puțin în tigaie cât să fie caldă și puțin crocantă.

wrap
tofleta
Distribuie:

Abonare newsletter

Primește noutățile direct pe email :)

Te poți dezabona oricând.

Adresa de email