Nu am postat de mult o rețetă de paste.Potrivite pentru un prânz sau o cină rapidă,sunt niște paste cu ciuperci ,spanac și sos din caju. Am tendința să nu postez genul acesta de mese,pentru că mă gândesc că toată lumea gătește asta des. Mă gândeam ca următoarele postări,să fie totuși, cu feluri de mâncare banale,care le mâncăm toți des și se fac ușor.Cchiar dacă multe din aceste feluri nu sunt tocmai arătoase și instagramabile. Sunt curioasă dacă e interesant pentru voi și ce fel de rețete vreți să vedeți.
•ulei de măsline
•ceapă
•usturoi
•ciuperci
•baby spanac
•lapte de caju (dacă nu aveți puteți să puneți în blender caju hidratat,apa,fulgi de drojdie și sare)
•fulgi de drojdie
•sare,piper
•Paste (eu am folosir fără gluten)
Am călit ceapa în ulei de măsline.Apoi am adăugat ciupercile și le-am gătit câteva minute acoperite cu un capac.
Dacă e necesar,puneți puțină apă,ca să nu se ardă.
Apoi am adăugat baby spanac.Am pus și usturoi și am amestecat.
Am pus fulgii de drojdie,sare,piper și usturoi.
Am mai gătit aproximativ un minut,amestecând.
Apoi am adăugat pastele fierte și am amestecat bine.
Le-am servit calde.Îmi place să mai presar deasupra extra fulgi de drojdie,pentru că au acel gust de parmezan.