îți plac Pastele Bolognese,dar vrei să le faci fără carne?Atunci, această rețetă este potrivită pentru tine! Deliciosă și plină de nutrienți.
Ingrediente:
Ulei de măsline
1 ceapă mică
Țelină apoi
200 gr ciuperci
1 morcov mare
2 căței de usturoi
1 conservă roșii tocate
1 cană de linte (spălată)
2 frunze de dafin
1 lgț boia
2 lgț mix de ierburi italiene
Fulgi de chilli (opțional)
1 lg sirop de arțar
Apă sau supă de legume
Pastele tale preferate
Mod de preparare:
Pune o cană de linte la hidratat.Dacă ai linte roșie e suficient 30 de minute, dar dacă ai altă culoare mai bine o lași peste noapte.
Într-o tigaie, pune la încălzit ulei de măsline.Călește ceapa,țelina apio, apoi adaugă condimentele, morcovul ,ciupercile,lintea stoarsă.Adaugă supă de legume sau apă și gătește pentru aproximativ 15 minute,pănâ când vezi că sunt fierte toate legumele.
Apoi adaugă conserva de roșii, siropul de agave ,usturoiul pisat și mai gătește două minute.
Pune peste sos Paștele gătite și ametscă bine.
Bucură-te de Pastele delicioase ,adaugă pătrunjel dacă îți place sau parmezan vegan!
Găsești rețeta de parmezan vegan în cursul meu : Înlocuitori pentru lactate.Click aici