Brioșele astea au fost foarteee bune!Umplute cu o cremă de caramel delicioasă și o cremă de brânză deasupra,evident,vegane.Vă las rețeta,poate vreți ceva dulce zilele astea!
Aluat briose:
Umplutura caramel:
Topping:
Ca să faceți brioșele încălziți cuptorul la 180 de grade.
Într-un bol amestecați ingredientele uscate.În alt bol le amestecați cele umede,apoi le turnați peste cele uscate.Omogenizați și le turnați in formele de brioșe.
Băgați la cuptor pentru 18-20 de min,până au o culoare frumoasă.
Apoi le lăsați să se răcească complet.
Faceți câte o gaură în mijlocul fiecărei brioșe,păstrând căpăcelul.Turnați crema de caramel în strat generos.Puneți capacul,apoi puneți toppingul, Eu am presărat și puțină ciocolată răzuită.
Sunt absolut delicioase!