Vreau să începem weekendul intr-un mod delicios. V-am spus că mai vine o variantă de înghețată vegană.Combinația asta a avut cel mai mare succes în rândul prietenilor nostri care nu sunt vegani.
Crema de vanilie:
Caramel sarat:
Glazura de ciocolata:
Aveți nevoie de o formă de silicon ca să iasă bine
Punem toate ingredientele pentru cremă în blender si mixăm la viteză mare până când obținem o cremă fină.
Punem toate ingredientele într-un vas la foc mic și le amestecăm până când obținem un sos de caramel.
Ca să pregătim glazura topim ciocolata cu uleiul de cocos pe baie de abur.
În formele de înghețată din silicon am pus jumătate din crema de vanilie,apoi am băgat bețișorul.În mijloc am pus caramel și am acoperit apoi cu restul de cremă. Am băgat totul la congelator peste noapte(sau minim 4h)
Le-am scos din congelator,apoi din formă și le-am acoperit cu glazura de ciocolată.
Pentru textura ideală trebuie scoase din congelator cu 15 min înainte de servire.
Daca nu le serviți după ce le glazurați trebuie să le puneți înapoi în congelator.