Crumble cu piersici

Acest Crumble vegan este foarte ușor de făcut și puteți sa folosiți orice fructe va doriți.

Publicat la: 01.11.2022
Crumble cu piersici
Ingrediente:

????1 cana fulgi de ovaz
????1 cana migdale
????2 lg seminte de in rasnite
????5 lg fulgi de ovaz+2 lg fulgi de migdale
????4 lg zahar de cocos
????130 gr unt de migdale
????100 gr ulei de cocos
????1 lgt extract de vanilie
????1 lg suc de lamaie
????foarte putina sare
????extra fulgi de migdale sa presarati deasupra

????3 piersici mari
????1 cana afine
????1 lg zeama de lamaie
????2 lg zahar de cocos

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180 de grade.

Taiati piersicile in bucatele mici si le amestecati cu afine,zaharul de cocos si zeama de lamaie,apoi le lasati deoparte.

Ca sa faceti crusta puneti 1 cana fulgi de ovaz si 1 cana de migdale in blender si mixati pana obtineti o faina.Apoi puneti totul intr-un bol si amestecati cu restul ingredientelor pana aveti un aluat omogen.

Ungeti un vas de copt cu ulei de cocos(sau folositi hartie de copt)si puneti jumatate din aluat la baza formei,adaugati stratul de fructe,apoi puneti bucati din aluat deasupra si presarati cativa fulgi de migdale.

Totul la cuptor pentru 35-40 minute pana cand vedeti ca e copt deasupra.

Crumble
piersici
fructe
Distribuie:

Abonare newsletter

Primește noutățile direct pe email :)

Te poți dezabona oricând.

Adresa de email