Ovăz la cuptor

Publicat la: 01.11.2022
Ovăz la cuptor
Ingrediente:

•2 cani de fulgi ovaz
•1 lgt scortisoara Ceylon
•1 lgt praf de copt
•putina sare

•2 banane coapte
•1 cana jumatate lapte de migdale
•6 lg unt de fistic(puteti folosi de arahide,alune sau orice va place)
•2 lg sirop de artar
•1 lg seminte de in rasnite
•1 lgt extract de vanilie
•putin ulei de cocos pentru uns forma de copt

Optional:
•afine
•fulgi de ciocolata

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180 de grade

Ungeti forma de copt cu putin ulei de cocos.

Intr-un bol incapator facem piure din banane cu o furculita,apoi adaugam laptele,untul de fistic,siropul de artar,semintele de in rasnite si extractul de vanilie.Le amestecam bine si la lasam deoparte pentru 5 minute ca se se hidrateze semintele.

In forma de copt punem ovazul,praful de copt,scortisoara,sarea si le amestecam.

Punem ingredientele lichide peste ovaz si amestecam bine.Apoi adaugati afine,fulgi de ciocolata sau orice vreti sa puneti.

Bagati la cuptor pentru 35 de minute.

Lasati sa se raceasca si apoi mai puteti pune unt de fistic si deasupra.

Eu am mancat a doua zi varianta cu afine peste care am pus putin iaurt de cocos,fructe si sirop de agave.

baked oats
vegan
de post
ovăz
Distribuie:

Abonare newsletter

Primește noutățile direct pe email :)

Te poți dezabona oricând.

Adresa de email