Shakshouka vegana

Fie ca vreti un mic dejun sau un pranz consistent,aveti aici o varianta delicioasa de Shakshouka vegana

Publicat la: 01.11.2022
Shakshouka vegana
Ingrediente:

2 lg ulei de masline extravirgin
1 ceapa micuta,taiata marunt
2 catei de usturoi,maruntiti
80 gr frunze de varza kale facuta bucatele(puteti sa folositi si spanac)
1 pumn frunze de busuioc
1 conserva de piure de rosii(400 gr
1 conserva fasole(sau echivalentul de fasole fiarta)
2 lgt boia
1 lgt oregano
1 lgt fulgi chili
sare,piper
patrunjel proaspat
feta vegana
paine prajita

Mod de preparare:

Intr-o oala am pus uleiul la foc mediu.Apoi am calit ceapa pana s-a facut transparenta.Am adaugat si 2 linguri de apa.Apoi usturoiul si am gatit in continuare.Am pus apoi varza Kale+frunzele de busuioc si am acoperit cu un capac.Am gatit apoi cam 3 minute.
Am adaugat rosiile din conserva,boia,oregano,fulgi chili,sare,piper si am amestecat bine.
Apoi am pus fasolea si 1/2 cana de apa.Am amestecat bine si le-am mai gatit cam 5 minute.
Cand a fost gata am pus deasupra bucati de feta vegana,am presarat patrunjel si cativa fulgi de chili.

Am mancat cat inca era calda cu felii de paine prajita.

Simplu,rapid si super gustos.

Distribuie:

Abonare newsletter

Primește noutățile direct pe email :)

Te poți dezabona oricând.

Adresa de email