Cannelloni cu spanac

Publicat la: 01.11.2022
Cannelloni cu spanac
Ingrediente:

•2 linguri ulei de masline
•4-5 linguri de apa
•1 ceapa mica
•2 catei de usturoi
•150 gr baby spanac
•80 gr crema de branza din caju
•150 gr Mozzarella din caju
•150 gr Marmotta cu verdeturi
•paste cannelloni (sau foi de lasagna)
•400 gr sos de rosii
•sare,piper dupa gust

Mod de preparare:

????Eu am facut sosul din rosii pasate,usturoi,frunze proaspete de busuioc si putin zahar ce cocos????Voi puteti sa folositi orice sos de rosii va place.

Intr-o tigaie am incalzit uleiul de masline si apoi am adaugat ceapa amestecand.Dupa 2 minute am pus si usturoiul si am amestecat bine,am pus spanacul,sarea si apa.Le-am gatit cam 5 minute.

Apoi intr-un blender am pus crema de branza,branza de tip ricotta vegana si amestecul de spanac si am mixat pana s-a facut o crema.Am pus 80 gr de Mozzarella vegana aiata bucatele si am amestecat cu o spatula.

Incalzim cuptorul la 180 de grade.

Umplem tuburile Cannelloni cu amestecul de spanac si branza.Eu am pus tot amestecul intr-o punga si i-am taiat coltul,ca sa pun mai usor amestecul in paste.

Intr-o forma de copt punem sos de rosii,apoi pastele umplute,apoi am pus cateva bucati de mozzarella,am acoperit bine cu sos si apoi am adaugat restul de mozzarella.

Au stat la cuptor aproximativ 40 de minute.????

canneloni cu spanac
vegan
de post
Distribuie:

Abonare newsletter

Primește noutățile direct pe email :)

Te poți dezabona oricând.

Adresa de email