Astazi va propun o idee colorata,potrivita pentru pranz sau cina.Se face foarte repede,asa cum v-am obisnuit. Am lipsit putin de pe instagram in ultimele zile pentru ca am simtit nevoia sa acord atentie si altor lucruri pe care imi doresc sa le fac.Uneori o pauza e binevenita. Asa ca astazi deja imi era dor sa pozez si sa postez pranzul meu???? Am pus intr-o tava hartie de copt si am incalzit cuptorul la 220 de grade????
4 cartofi noi
2 morcovi
4 ciuperci champignon
1/2 zucchini
10 fire de sparanghel
1 buc porumb fiert
3 lg ulei de masline
1 lgt busuioc uscat
1 lgt oregano
1 lgt boia
1/2 lgt usturoi granulat
sare,piper
Bineinteles ca voi puteti sa folositi orice legume aveti prin casa si va plac.
Am spalat bine cartofii si i-am taiat rondele subtiri.Morcovii i-am facut bastonase si restul le-am taiat bucati.
Am taiat si porumbul cam in 5 bucati.
Am asezat legumele in tava si am adaugat peste ele uleiul si condimentele.Le-am amestecat bine si am avut grija sa pun cartofii uniform in tava,sa nu stea unul peste altul.
Le-am bagat la cuptor pentru 20 de minute.
In functie de cuptor pot avea nevoie de inca 5 min.
Noi le-am mancat cu un sos de avocado facut din:
1 avocado mare
zeama de la o lamaie mica
1 pumn de patrunjel
sare
Le-am pus toate intr-un tocator si am mixat pana cand s-a facut un sos cremos.Puteti sa adaugati si usturoi sau ceapa verde.Eu astazi am preferat sa il las simplu.